Over Solit Distribution

Als het gaat over ICT-hardware-componenten zijn er heel veel verschillende producten op de markt. Maar hoe weet je wat goed is? Het maken van keuzes uit de vele mogelijkheden in ICT-onderdelen en ICT apparatuur is niet altijd makkelijk. Of het nu gaat over computer-geheugen, Solid State Drives, of een complete hardware-oplossing, kennis en ervaring zijn nodig om te weten wat kwaliteit is. Kwaliteit die bovendien betaalbaar is.

Computergeheugen van topkwaliteit

Solit Distribution levert al jarenlang ICT-producten van topkwaliteit, met technische en inhoudelijke kennis als basis. Onze specialisten speuren de wereld af naar de meest betrouwbare én voordelige oplossingen. En daarbij gaan zij niet over één nacht ijs. Producten worden uitvoerig in de praktijk getest alvorens ze in aanmerking komen voor onze ICT-webshop. Daarmee waarborgen we onze kwaliteit en klanttevredenheid, welke nog eens wordt versterkt door onze service en adviezen.

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u weten welk product het beste past bij uw systeem? Stuur ons dan even een e-mail en u ontvangt binnen één werkdag ons antwoord. En heeft u suggesties voor het verbeteren van onze webshop? Laat het ons weten!